• 021 40 29 401
  • dpue.energetica@upb.ro


Informatii alegeri departament

În data de 1 Martie 2024, ora 12:00, sala EH017, Departamentul de Producere şi Utilizare a Energiei (DPUE) va organiza alegeri pentru următoarelor funcţii şi structuri de conducere:
a) Director de departament;
b) Membrii în Consiliul departamentului (6 locuri: 5 membri + directorul de departament);
c) Membrii în Consiliul facultăţii de care aparţine administrativ departamentul (9 locuri);
d) Membrii în Consiliul facultăţii în care departamentul desfăşoară activităţi didactice, fără a face parte din structura administrativă a acestora, acolo unde au fost solicitare nominalizări (1 loc, departamentul are o singură solicitare din partea FAIMA);
e) Membrii în Senatul universităţii (3 locuri).

Conform Regulamentului, candidaturile pentru funcția de director de departament se depun la secretariatul departamentului cu cel puțin 3 zile înaintea organizării şedinței de alegeri (art. 21, alin.3 din Regulamentul de alegeri). Candidaţii la funcţia de director de departament trebuie să prezinte un plan managerial şi o declaraţie de intenţie în acest sens.

Dosarele candidaților pentru funcția de director de departament se depun la secretariatul departamentului de Producere şi Utilizare a Energiei, zilnic de luni pana vineri în intervalul 8-16, începând cu data de 07 Februarie 2024, până la data de 27 Februarie 2024, ora 12:00.

Posturi didactice pe perioadă determinată

În acest moment nu sunt posturi scoase la concurs.

Posturi didactice pe perioadă nedeterminată

În acest moment nu sunt posturi scoase la concurs.

Posturi nedidactice și auxiliare

În acest moment nu sunt posturi scoase la concurs.